Antonie, nemyslím si, že si v dnešní době rodina nemůže dovolit hypotéku i dítě zároveň. My máme 14 měsíčního syna a už čekáme druhé mimi. Zatím bydlíme ve velkém 1+1 a máme hypotéku na takový druhý stejný byt (chceme je propojit), navíc platíme leasing na auto. Prostě se člověk uskromní. Nemusím mít značkové oblečení, poslední výstřelky módy, kočárek pro malého za 10 tis. a jde to!
Jani, držím ti palce, ať manžela přesvědčíš!!! Děti jsou to nejkrásnější v životě člověka a nějaká kariéra nebo hmotné statky je nikdy nenahradí!!!
Když jsme si vzali ten leasing, manžel chtěl dítě také tak za 2 roky. Já jsem chtěla co nejdřív. Pořád jsem o miminku mluvila, rozplývala se nad kočárky atd. A pak jednou v intimní chvilce jsem manželovi (tenkrát ještě příteli) navrhla, že vysadím antikoncepci. SOUHLASIL!!! A za 2 měsíce jsem otěhotněla. Když jsem si dělala těhoteský test, byl hrozně nervózní. A když se objevily //, byl hrozně šťastný! Našeho syna úplně zbožňuje, stejně jako já a hýčkáme si druhé mimi v bříšku. A ještě plánujeme třetí.
Předchozí