Musím vám (ženám) dát za pravdu. Z vlastní zkušenosti vím, že mou ženu víc povzbudí a potěší když jsme spolu tak nějak celkově v pohodě a jsem na ni milý. Já si občas podobné články rád přečtu a musím říct, že nechápu jedince mužského pohlaví, kteří si milování snaží jakýmkoliv způsobem vynutit. To teda lituju ženy, které mají takové muže doma. Já se snažím o svou ženu pečovat jako o vzácnou květinu a s tím k ní také přistupuju. (jsme spolu 8 let, 4 roky po svatbě) Četnost milování nechávám na ní a je to ke spokojenosti nás obou. Žena je ráda že jí do ničeho nenutím a když nemá prostě na milování delší dobu chuť, tak mi sama od sebe vyhoví alespoň orálně. A po týdenní přestávce je to potom jak bouře v přístavu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.