Přidávám se na stranu těch, které vysazení antikoncepce označují jako podvod. Je to i můj názor. Ty z vás, kdo ho omlouvají a chtějí miminko za každou cenu, považuji za psychicky nezralé. Vaše chování mi připomíná malé dítě, které dupe a řve já to chci, já to chci. A když to nedostane, počká si na okamžik, kdy se dospělí nedívají a udělá si to po svém. Možná byste se měly zamyslet nad tím, co kdysi napsal Havlíček Borovský - Co sám nerad, nečiň jinému, pravil kantor žáku kdesi, tahaje ho za pačesy. Také by se vám nelíbilo, kdyby s vámi manželé takhle nechutně manipulovali a chovali se k vám jako k méněcennému tvoru. Můj názor je, že pokud se se svým podvodem s antikoncepcí dokážete tak hezky srovnat a omluvit si ho, hodně to vypovídá o vaší povaze. A lež a podvod zůstane lží a podvodem, ať si to omlouváte jakkoliv a navzdory vašim "úderným" argumentům.
Autorce článku také, jako už tu víckrát padlo, radím metodu kapající vody. Pozvolna, netlačit na pilu, občas promluvit o svých pocitech a touze. Držím palce, ať se situace vyřeší, manžel pochopí touhu po mimi a ať je manželství spokojené a dítě/děti šťastné.
Věra
Předchozí