Pro Katku opět zde odpovídám, že do práce jsem šla z důvodu dvojího posuzovaného platu na hypotéku. A navíc to byl návrh ze starny manžela, žádná moje ambicióznost. A já po logické úvaze musela uznat, že jinak se asi k většímu bydlení (a tím i k možnosti mít druhé dítko) nedostaneme. Druhé dítě chci proto, že chci dvě děti, prostě to tak cítím. Ne kvůli procházkám s kamarádkami. Navíc nechci, aby Anetka byla jedináček. Takže zmiňované "odložení" dítěte byla nutnost a já ji podstoupila jen nerada a pořád se to snažím Anetce nějak vynahrazovat (výlety, dovolené, plavání...)S druhým dítětem chci zůstat doma 3 roky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.