sice uz jste sem psali v lednu takze uz to asi neni aktualni ale ani nevite jak se mi psychycky ulevilo .zazivam hodne podobneho,take zavidim matkam ktere si muzou prohlizet vylohy nebo povidat a stat s kocarkem.Ted moje zlato zrovna spinka ale ve velke posteli a to pokazde uspavam kojenim pak se ani nedychaje odeberu pryc.myslela jsem a myslim ze neco delam spatne uz od zacatku.nikdo nesmel u kocarku ani promluvit,dokonce sem vyjela i na sousedy kteri byli hlucni.v tom prvopocatecnim opojeni jsem si neuvedomila ze se chovam jak blazen,uz to vim ale dcera uz si zvykat na jiny rezim nechce,taky sem byla proti ohradkam a si dcera nechce hrat sama a ja horko tezko v klidu uvarim natoz jine dom.prace.neco zacnu je klid a po chvili to musim prerusit a venovat se Nikolce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.