Ahoj maminy, potřebovala bych poradit. Naše Eliška se má narodit v listopadu, tedy zimní miminko. Už se chystáme s babičkama nakupovat výbavičku, ale nejsem si jistá jaké oblečení a kolik budeme potřebovat. Všechny moje kamarádky mají letní děti, takže mi moc neporadí. A já dám spíše na osobní zkušenosti než na doporučení v časopisech či knížkách. Dnes jsem se dozvěděla od známé, že svetříky jsou dost nepraktické, a je lepší oblékat bundičky. Ani nevím, že něco takového existuje. Tak jsem z toho nějak zoufalá. Jestli máte nějaké zkušenosti, prosím poraďte!!!! Díky ahojky M.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.