mylsim že u takhle malejch dětí o hyperak.moc mluvit nejde.Musí se udělat EEG a podobný věci.Moje děti žádný nespí a pochybuju že jeou všechny hyperaktivní.Kuba má většinu příznaků a stejně mi dr.říká,že s emusí počkat aspon do 5 let kdy s eděti začnou zklidnovat Johanka jako mimnko naspí za en 30minut max.1,5 anda po obědě nespí a usne kolem 22 hodiny a kuzba to samý. Každopádně souhlasim s Jenou.Mám kamarádku s nedonošenátkem (31.týdenú a je absolutně ok žádná hyperaktivita teda není
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.