..já souhlasím..nepíši,že se mé děti nepočůrávali v 10 ti měsících, ale že od 10 ti měsíců jsem je dávala na nočník.Prostě ráno a než šli večer spát tak se vyčůraly na nočník.Počůrávat se přestaly kolem 24 měsíců...chápu,že každé dítě je jiné...že některé děti nočníček odmítají..zdravotní důvod tak to je snad jasné..já přeci nikoho nenapadám..to byla jen má zkušenost..Jen si mylím/a potvrdilo se mi to/-když jsem nabídla nočníček dětem dříve byl pro ně atraktivní--pro 2 leté dítě z pochopitelných důvodů již atraktivní není..a nebo jsem měla jak ty říkáš štěstí..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.