Jsem moc rada ze tam nebyl pripadala jsem si mnohem silnejsi nez kdy driv, myslela jsem na nej a neproklinala jsem ho. A tesila se az mu to budu vypravet a chlubit se jaka jsem skvela. Musim rict, ze jsem ani nikdy netouzila po tom aby tam sel,ptala jsem se ho jestli chce a kdyz rekl ze ne, prislo mi to uplne normalni. Nemyslim si ze by kvuli tomu byl srab nebo sobec, nebo co ja vim co tu vsechno zaznelo. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.