Ahojky holky.Právě teď bydlím v Brně a někdy v srpnu nebo v září se stěhuji do Holýšova.Hledám nějakou kamarádku z Holýšova nebo okolí,která by mi pomohla seznámit se s okolím a místními zvyky:-)Je mi 28, jsem na MD a mám 2letou dcerku.Budu bydlet v těch nových bytovkách.Dost těžko se seznamuji a mám hrůzu z toho,že budu v novém bydliště chodit s Kaťulí za ruku a koukat smutně po ostatních lidech a myslet na nějakou spřízněnou duši.Asi jsem praštěná,ale mám z toho tak nějak strach.Je to pro mě velká změna to stěhování.Na net chodím jen občas,snad to nebude moc vadit.Tak zatím Pa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.