| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme si pořídili "nájemníky"

Ahoj, docela, Jani, chápu Tvou nechuť pouštět si cizí lidi do bytu. Taky mi hrozně vadilo, když jsem bydlela v paneláku a někdo určil, že tehdy a tehdy přijdou odečítat vodu nebo teplo. Nejenže mi vlasntě "nařídili", že musím být v dané odpoledne doma, ale prošli mi prakticky celý byt až k měřičům tepla na radiátorech v každé místnosti. Pawlí obdivuji, že si dokázala celkem cizí lidi nastěhovat domů.
A s těmi "službami přátelům" mám taky svoji zkušenost. Kamarádka se rozešla s přítelem a teď hledá na internetových seznamkách někoho jiného. Na tom by nic nebylo, kdyby k tomu nevyužívala náš internet. Do knihovny nebo internetové kavárny chodit nechce, že se jí dívají přes rameno, že listuje v seznamce. Když jsem jí poradila, že není přece žádný problém najít si nějaké levnější připojení a zřídit si internet doma, aby měla k němu přístup kdykoliv, měla spoustu argumentů, proč to nejde. Musí šetřit, protože právě dodělává VŠ a školné je hrozně drahé, na počítač by si musela něco za cca 3000 kč dokoupit, musí šetřit i na benzín, který pořád zdražují (a autem jezdí i za roh do obchodu, aby se procvičila - má ho nové). Asi půl hodiny před sdělením techhle důvodů, proč nemůže mít vlastní internet mi vyprávěla, jak byla s jinou kamarádkou na jaře na Kanárech a v srpnu zase někam na dva týdny odlétají. Začalo to vlastně tím, že jsem jí nabídla, že jí naskenuji fotky a nahraji na CD, aby je mohla pak kdekoli použít. Teď každé naše setkání končí tím, že se nabídne, že mě hodí domů a hned by se podívala na net. Minule jí to nevyšlo, náš domácí počítač je vlastně dceřin notobook a odvezla si ho na chatu. Vídaly jsme se s kámoškou každý týden a nějak už mi nestojí za to mít si s kým zajít na kafe někam do zahrádky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.