Ahojky Hani, moc děkuji... Zrovna jsem vám chtěla napsat a ty už to víš.... Tak nám to vyšlo, máme páreček...Anetka je užásná a zatím moc hodná - klepu klepy klep :-) Kubík se snaží a je to pyšná bráška. Holky já dala taky Kubu ve 3 letech do školky a zvládnul to suprovně...Já bych ho tam řvoucího nenechala...Myslím že mu to prospělo a chodí do dneska do školky rád..tAKŽE JÁ JSEM PRO.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.