Chudinka malá.Teda ty mandle to je něco.Manželovi je vyndavali před třemi lety když na nich měl několikrát za sebou zánět.Bylo to něco jako hnisavá angína ale ne přesně to.
A kde jste byli na dovče?Já bych taky někam jela ale jen tak dovolená hned nebude.Možná tak někde tady v Čechách na víken ale ne letos Péťa je na to ještě malej.Nekojím tak je to horší.
Jinak celkem zvládám díky tchýni která ačkoliv už u nich od začátku dubna nebydlíme hodně pomáhá.Honzíka si bere na každý víkend a když má přes týden čas tak i třeba na hoďku si pro něj přijde.Trošku pomáhá i moje mamka takže to celkem jde.
Péťa v noci spí suprově.Vstávám k němu jen jednou.A to někdy kolem 4-5hodiny a pak až ráno.Takže jsem vyspalá i když já bych mohla spát pořád.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.