tedy pro Bibisa, Corra a Nany:
To co jsem napsala NEBYLO vubec hnusny. Kdybyste cetly celou dobu, zjistily byste (a o tom to cele je, ze vzdy jen kazdy reaguje na CAST diskuse aniz by si zjistil predchozi...), ze jsem VUBEC a v ZADNEM pripade NIKDY nenapadala vozickare (nejsem blazen, proc nekoho napadat za jeho stav)Jen jsem zareagovala na napsany clanek svou VLASTNI zkusenosti. Nacez zareagovala MIsa2 na tema vozickari, ktere bylo totalne mimo misu (vzhledem k nastolene diskusi a me reakci). Privolavala na me pomoci statistiky co nejblizsi datum, kdy minimalne polovina moji rodiny podlehne rakovine a ta druha pulka zustane na vozicku...prehanim ale ne zas tak moc. Opravdu si prectete, CO KDO PSAL. To Misa2 me obvinila, ze bych "stejne jako minuly rezim videla nejradsi vsechny postizene zavrene v ustavech".... pardon ale v tomto pripade, kdy vubec nevi ktera bije a odpovida zcela mimo, mi neprijde zas tak strasna moje odpoved. Navic ja nesleduji vsechny diskuse, nybrz jen ty, ktere me zajimaji. Tudiz jsem az ted zjistila, ze Misa2 je sama zdravotne postizena. Zajimave je, ze aniz bych to vedela, jsem to z jejiho utocneho tonu citila. Pote, co jsem prosla komentare ke clankum z posledni doby, zjistila jsem, ze je to jeji ustredni tema. Samozrejme nikomu zadny problem ani postizeni nepreju, ale o to se zde nejedna. Na svem nazoru trvam. Takze je m lito, ze jsem vam vyrazila dech, ale je to proste tak. Nesnasim prekrucovani cehokoliv a nesmyslne napadani bez hlavy a paty, proto asi tak prikra reakce.
Pro Danielu:
Vim, ze vy mate postizeneho chlapecka - ale to s tim vubec nesouvisi. Ted mam pocit jako bych se vam osobne mela omluvit, ale neni za co. Opravdu bych (jak me narkla Misa2) nechtela videt vsechny postizene v ustavech. Ja nemam s jakymkoliv postizenym problem a tuto problematiku naopak chapu jako velmi vaznou. Uz s mym 12kilovym drobeckem v 16kilovem kocaru se manipuluje napr. na schodech v metru dost obtizne a zastavam nazor, ze by si lide meli vychazet vstric a tem, co nemohou pomahat....ale nemusim se zde obhajovat, vy jedina jste se mi zda pochopila, ze se nejednalo z me strany o odsouzeni vozickaru, nicmene o odsouzeni scestne reakce Misy2.Vam i Lukaskovi naopak drzim palce, protoze jak obcas ctu vase prispevky, zda se mi, ze vam to vyslo vlastne skvele - Lukasek si nemohl prat matku vic v pohode pro svou situaci.
Předchozí