Ahoj holky, teda koukám jak reagujete už to vypadalo že ani nepokecáme :-) Kamyš ty ses dala do třetího...Jsi teda drak a já blahopřeju... Já taky v kouktku duše chci 3, ale manžel teď stále vyhrožuje že jestli chci 3 dítě že teda ne s ním...Jednak s ním celkem zamával ten porod a taky proto že je mu letos 35 a než Anetka trošku odroste bude mu 40 a to je podle něho nejvyšší čas si jakoby užívat - jezdit po světě a lyžovat a věnovat se dětem a ne se zase doma piplat s mimčem :-) Tak nevím nevím jak to za těch 5-6 let bude :-) Nám taky dneska skončila školička takže ˇbrzy pocítím co je to mít dvě děti :-) Anetka je zlatíčko...Celkem dost spinká - klepu, i když teď se mi zdá že pokud nespí že se jí nechce jen tak ležet a že si vynucuje nosení aby mohla čučet...Je to lumpačka. Tak se holky mějte a pište pište.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.