Krasné pondělní ránko vám všem :) Tak jak probihal vikend?U me to byla kilova katastrofa.V patek jsme byli u kamaradky na oslave narozenin a mela nachystane vse krom zeleniny a pak je to zle.Navic,uz takhle pozde nejim a o to to bylo horsi a nez jsem se dostala do postele mela jsem kilo nahore :( a to jsem se snazila cely vikend zhodit a moc mi to neslo,protoze u nas byla sestra s rodinou a mamka chystala a chystala,ale v nedeli uz to bylo v pohode a vcera vecer uz to bylo jen par dek nahore,tak snad do konce tydne budu zpatky na sve vaze i kdyz nevim jestli to nebude jen v ten ctvrtek,jelikoz v sobotu u nas slavime narozeniny.Jinak zitra mam dovcu.Dneska jdu na Mladeneckou,to je takova posvinecka akce ve vedlejsi vesnici na kterou chodim uz od 18 :) Takze tradice a navic nevim jestli to nebude ma posledni,ale urcite bude posledni za svobodna :) Takze bych rano nevstala :) rano se vyspim a pak jedu k sestrence se synovci(jsou u nas na prazdninach) Takze se vam ozvu az ve stredu :) Pa pa a pekny start do noveho tydne.Andy
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.