S tím asi moc nenaděláš. Já když jsem se vdala (tři roky jsme spolu už žili), tak hned druhý den jsem začala poslouchat dotazy, jestli jsem už těhotná. A to všichni věděli, že jsme se brát nemuseli. Jen předpokládali, že hned budeme mít mimino. Když to dospělo tak daleko, že se mě jeden konkrétní člověk zeptal 3x v týdnu, tak jsem začala odpovídat, že možná, že už jo, že se mi z toho ještě klepou nohy. A měla jsem pokoj. :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.