Ahoj, taky jsem narazila, když jsem krmila dle potřeby. Už v porodnici mi říkali - kojit maximálně 10 minut a pak se prý uklidní v klubíčku. Jednou jsem to zkusila a malá plakala a plakala, tak prostě dostávala tu svou půlhodinku a každou hodinu a půl. jen jedla a spala:-). Prý si ji naučím, dokonce padlo slovo glukóza. Vydrželi jsme i rady z řad starších doma. Lucinka má 7,5 a 68 cm ve 4 měsících, snad se to někdy zastaví!!:-)
Je to jako se vším, zjistit informace z více zdrojů a pak zapojit selský rozum:-). Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.