nám v porodnici dávali radu kojit ze začátku než se mléko rozteče jen 2 min a v případě hladu dokrmovat glukozou. to jsem odmítala, takže jsem klidně kojila déle. Když pak sestřička viděla moje rozpraskané bradavky zhrozila se a nasadila glukozu, že prý jinak tak akorát dostanu zánět. Takže pak jsem dál kojila jen dvě minuty a dokrmovala glukozou. Prý když se dítě dá nejdřív k prsu a pak až k lahvičce, tak by s kojením neměl vzniknout žádný problém. Nevím, jestli je to pravda nebo náhoda, ale u mně to fungovalo bez problémů. Prsa se krásně zhojily a já malou plně kojila (bez žádného čaje, bez žádného příkrmu) opravdu celých 6 měsíců a až potom jsem začala přikrmovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.