| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

Nedá mi to a musím také reagovat, poprvé jsem v Brně Bohunicích rodila v květnu 2003 a zkušenosti mám podobné jako pisatelka tohoto článku! Po porodu mi malou donesli hodně pozdě (přestože jsem je několikrát žádala), takže mi přinesli řvoucí rudý uzlíček, který se nechtěl přisát, protože už bylo pozdě -na sále se jí přisát nepodařilo, prý to zkusíme později, to později bylo po 6-ti hodinách!Sestra, která mi malou donesla mi řekla, že "nikdy nebudu kojit, protože mám malé bradavky". Pobyt v porodnici jsem probrečela, sestry mi každá radila něco jiného, některé nadávaly, vyjímečně byla některá vstřícná, měli jsme jít v neděli domů s tím, že mám kojení zkoušet, ale že tomu nevěří, pak nastoupila na směnu jedna sestra (ta z těch vyjímečně vstřícných, která už 2dny předtím měla službu) a ta mi moc pomohla, aspoň mi nevzala naději a vymyslela fintu, jak na to (pomazala jsem si glukózou bradavku a malá se přisála téměř okamžitě) doma jsem pak bojovala a malá taky a kojila jsem ji plně 7 měsíců a do 20.měsíce s příkrmem.
Podruhé jsem tam rodila vloni a měla jsem štěstí na lidi a možná i proto, že už jsem od sester nic nepotřebovala, malej byl od začátku v pohodě :-). S ním bylo kojení zas později horší, ale to už je na jinou diskuzi. Za pár dní mu bude rok, baští už skoro všechno a minulý týden mlíčko odemně nějak přestal potřebovat, tak si zvykám, že po 4 letech kdy jsem byla buďto těhotná nebo kojící můžu jíst co se mi zamane a nikdo se po tom neosype nebo nebude mít prdíky :-).
Hezký den Jitka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.