| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

Me malou prilozili hned na sale, ale neprisala se, pak jsem usnula(rodila jsem ve tri rano), malou si zatim odvezli k sestrickam, asi v sest rano me probudili uz na pokoji s tim ,ze mala se probudila, tak ji mam zkusit prilozit...kdyz prisla sestra po ctvrt hodine, vynadala mi, ze jsem malou nechala u prsu celou tu dobu...pry mi to znici bradavky a tak a "poradila" nechavat malou vzdy max. dve minuty, nez si prsa zvyknou...tak jsem to priste udelala a tim jsem si znicila tu druhou bradavku...takze pak uz jsem nechala malou ,at si je prisata, jak dlouho ji to vyhovuje, mliko se mi vytvorila uz 20 hodin po porodu, pak uz mala byla po 3 minutach nasosana a sama se poustela( a pritom vysosala pres 70 ml)...taky mi rikali, ze na dvoudenni mimco pije moc, ze by mela tak polovinu...
Ale rozohdla jsem se ridit svymi pocity a potrebami male a kojila jsem , jak mala chtela...sice jsme se nevyhnuli briskobolu ,ale dalo se to vydrzet...
Ve 4 mesicich malo pribyvala, tak doktor rozhodl o prevedeni na UM...sice jsem ji zkusila flasku anbidnout, lae neuspesne, takze jsem nakonec plne kojila do konce 7. mesice, coz jsem tedy dr. zatajila a tvrdila mu, ze prikrmujme zeleninkou uz od konce 6., nicmene nakonec me chvalil, ze jsem to UM nezavedla.
V roce jsem bohuzel musela s kojenim prestat kvuli zdravotnim potizim na me strane(nejak se mi nedarilo si hlidat pri kojeni vlastni vahu a pri 40 kilech uz me dr. donutila prestat s kojenim), ale doufam, ze dalsi mimi bude kojeno jest edele.-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.