Já jsem taky nechtěla o dudlíku ani slyšet - teoreticky - pak jsme si přinesli domů našeho malého tyrana a už druhý den jel taťka do lékárny pro dudlík, jen aby to dítě přestalo řvát. Ale ouha, vůbec ho nechtěl. Nedudal si ani ten paleček. Jediný co chtěl kontinuálně dumlat byla bradavka. Ani naše druhé dítě nechce o dudlíku ani slyšet. Ani paleček jí naštěstí nezajímá. Stačí jí peřinka - má jí pořád úplně mokrou. Obě děti jsem kojila od narození tak často, jak chtěly. U Jendy to bylo opravdu náročný - chtěl pořád. Teď mu jsou 2 roky a kojím už jenom ráno a večer. Kátě je 5 měsíců a ani jí nestopuju jak často a jak dlouho - prostě pije když chce a jak dlouho chce. Bradavky jsem měla bolavý jen u prvního v porodnici a to jenom proto, že jsem nevěděla jak správně přiložit a pak chvilku trvalo, než se to zhojilo. Pak jsem je měla ještě citlivý v těhotenství a to nebylo někdy kojení nic moc, ale moc jsem chtěla vydržet a tak jsem vydržela. No a teď s Káťou je to prostě pohoda. A musím říct, že kojit dvě děti zároveň nemá chybu. Když je mlíka hodně nebo se ucpe kanálek, má starší "mléčné hody" a běhen dne je pokoj...:-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.