myslím si, a bylo to jistě už napsané i výše, že nejde soudit podle jednoho zážitku...
naše miminko se přisálo hned na sále a vzhledem k tomu, že jsem měla málo výživné mlíčko jsem ho kojila klidně po deseti minutách a jak dlouho chtěl. Je sice pravda, že jsem se téměř nevyspala, ale na bolest bradavek to nemělo žádný vliv. Myslím si naopak, že se mi "zocelily" :) Mlíčko se mi začalo zlepšovat asi po třetím měsíci kojení a tak kojim přez den už jen asi po hodině a půl a v noci asi po třech hodinách. Takže asi tolik ke zničeným a krvácivým bradavkám..
pídě dumle úplně všechno počínaje pěstičkami, nožkami, veškerými hračkami a konče všemy předměty v jeho dosahu. Nesnese v puse jedinou věc - a to dudlík. Je pravda, že v porodnici jsem mu jej nedávala a dostal ho (asi na 5 vteřin) doma, ale dudák prostě v papule nevydrží ani chvilinku. A to máme doma těchto šidítek asi dvanáct a to kaučukových i latexových a samozřejmě ve všech možmých tvarech a velikostech...někde jsem totiž slyšela, že mu nemusí vyhovovat jen jeho tvar... Bohužel tvar dudáku, který by vyhovoval píďovi nikdo asi ještě nevymyslel...a že by mu to cumlání deformovalo veškeré části jeho ožužlávaného těla se mi nezdá...no co,.... třeba bude mít časem křivé nožky, dlaně, pěsti, kolena a zeslabenou kůži na všech místech kam si pusou dosáhne...a my třeba také, protože ožužláváním obšťastňuje i části našich těl...uvidíme...už se těším na svá zesláblá a pokřivená ramena...
Předchozí