| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

Ahoj.
tak jsem si početla a chtěla bych reagovat. Už jednou tu byl problém kojení nastíněn. Já rodila v Českých Budějovicích přirozenou cestou - pro Všechny sestřičky na neu převapení. Hned po porodu byli dvojčata odvezeni na dětskou JIPku, takže jsem je ani neviděla natož, aby byli přiloženi. Rodila jsem v pondělí a hned po převozu na pokoj přišla sestřička z JIPky a pomohla mi odstříkat mléko. Děti jsem poprvé viděla v úterý, když jsem jim přinesla odstříkané mléko. Ve středu jsem putovala za nimi na neo a zde s velkou ochotou sestřiček pomoci mi skojením se začala pomalu rozkojovat. Krmila jsem každé tři hodiny a na doporučení 20 minut.Nikdy jsem se plně nerozkojila, takže od 7 dne jsme najeli na umělou výživu, do té doby dostávali jako příkrm mateřinku a to ze stříkačky.
Takže schrnuto dvacet minut kojit pak si dát flašku, uložit a jít na druhý. Tříhodinový interval z nemocnice jim vydržel po celou dobu kojení, jen s noční vyjímkou, kdy začali vynechávat od prvního měsíce. S prvními příkrmy jsme začali od ukončeného čtvrtého měsíce. Koejni byli do ukončeného desátého měsíce, kdy sami odmítli se přisát a tak jsem je nenutila.
Chtěla jsem říct hlavně jednu věc, ať se kouknete do jakéhokoliv časopisu pro maminky nebo kamkoliv, kde se mluví či píše o mimčách, tak se tam dočtete, pouze o kojení a jak moc dítěti ubližuji pokud nekojím. V šestinedělí jsem z toho měla strašnou depku, že nejsem schopná dát dětem to, co potřebují. Až postupem času jsem byla schopná na tyto články číst, aniž bych cítila nějakou vinu. Jak jsem se zde dočetla, tak moji děti budou alegici, nebudou mít nikdy správný návyk spaní atd. Takže pro všechny maminky, které chtějí kojit, ale nejde to a nebo které kojí a přikrmujou jedna rada "Kašlete na ně, jinak se zblázníte". Pokud to čte nějaký odborník, který píše odborné články do časopisů, tak by se měl zamyslet, jak moc ubližuje maminkám, které kojit nemohou.
Ahoj Olina
P.S. Dudlík jsme nikdy neměli a ani ho nepotřebovali. Jak prohlásila naše dětská doktorka dítě brečí, protože se mu něconelíbí. Přijděte na příčinu a bude klid. Měla pravdu. Brečeli hlady nebo když bylo v plíně plno.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.