Ahojky, tak podobně skončilo i kojení nám ve 3 týdnech.Jelikož jsem dostala zánět prsou a měla jsem víc jak 40 tak sem měla zakázáno kojit..no koupil se Nutrilon a už bylo po kojení.Noční šlo bez problémů a přes den nechtěl prso ani vidět.Do toho přijeli tchánovci e neustále do mě hučeli ať mu dám čajík ať ho nekojím, k tome se přidala i prabába a já sem už nevěděla coby.Koupili jsme odsávačku a přes den odsávala a v noci kojila.Vydrželo nám to cca do 5ti měsíců.pro příště vím, že nemám dát na rady babiček..a hlavně si je do konce šestinedělí zvát..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.