AHOJ,KDYZ SE NARODI MIMI DRIVE NEZ O PAR TYDNU,JE TO PRO RODICE OPRAVDOVA BEZMOC.TESI ME KDYZ DETI KOLEM 30.TYDNE LEKARI DOKAZOU VYPIPLAT.NAS TO STESTI NEPOTKALO,VE 28.TYDNU MI ODTYKALA VODA A PO 3 DNECH POBYTU V NEMOCNICI MI VYVOLALI POROD.CHLAPECEK MEL JEN 1100G.PO 4 DNECH ZIVOTA,KDY SI VEDL DOBRE,DOSTAL JINY INKUB.JIZ PRO NE TAK TEZKE PRIPADY A 5.DEN ZEMREL.DLOUHO JSEM SE Z TOHO DOSTAVALA.NYNI VSAK JSEM VE 32.TYDNU A JE VSE V PORADKU.MOC SE TESIME.VSEM TEHULKAM PREJI HODNE STESTI a MIMINKAM AT DRIVE NAROZ.NEBO NE,HODNE SIL A ZDRAVI.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.