musím říct, že mě uvedli s kojením dobře, rodila jsem ve vrchlabí, které do dneška všem doporučuji a druhé chci rodit taky tam. jenomže problém nastal, když jsme se vrátili domů, malej měl prdy a moje máma i tchýně mě začli přesvědčovat že ho prostě nesmím kojit tak často. nedovedete si představit ty hrozné hodiny strávené s malým na míči, chovat ho aby neplakal a čekat až uplyne aspoň dvě hodiny z minulého kojení!!!! byl to naprostý nesmysl. Já se tolik bála že malýmu ublížím když ho budu kojit častěji že jsem dokonce i v noci kdyýž se vzbudil nejdřív koukla na hodiny a když nebylo dvě´hodiny pryč od posledního kojení šla jsem s ním chovat na balón!!! takovýho trápení kvůli hloupým radám. Dneska už navíc vím že kojení dokonce ulevuje od bolesti, takže u dalšího dítěte rozhodně nijak kojení omezovat nebudu. Nejhorší je, že tyhle rady stále dává ještě spousta matek i zdr.sester a je mi líto těch maminek, který se jimi budou řídit jako já tehdy. Teď je malýmu šest ěmsíců a kojím ho kdykoli chce on nebo já potřebuju, ulevuju mu tím i od bolesti zubů a v noci ho přiložím kdykoli se vzbudí a díky tomu máme klidné noci...
Předchozí