Ahoj Jarko, tak to jsi mě překvapila. Já ležela v porodnici na pokoji sama a celou dobu jsem z pokoje pomalu nevylezla... :) Takže nemám srovnání co chtěly sestry po ostatních maminách. U nás s mrňousem nebylo žádné vážení, žádná snaha pomoci s kojením ....Tedy kromně brožůrek s nakreslenými polohami, které ležely na nočním stolku. Ono mě ta nemocnice překvapila ve více věcech, nevím, např. žádná gyn. kontrola před propuštěním z porodnice, gyn. vizita se sestávala z jediné otázky, tak jak, krvácíte? Odpověď ano, krvácím....Doma jsem pak docela tápala, jestli je vše O.K., kontrola po 6 nedělí mi přišla za docela dlouhou dobu. A další věc, mrňous měl zdr. problém o kterém věděli porodníci, ale nesdělili to dětskému. V podstatě nešlo o nic co by se muselo hned řešit, ale překvapilo mě to, a kdybych na věc neupozornila, tak v propouštěcí zprávě dětský doktor napíše, dítě zdrávo, i přes to že mrňous už měl stanovenou diagnózu v prenatálním věku. Třinec. porodnice nebyla špatná, ale hodnotím ji tak proto, že nenastaly žádné komplikace - a u nás mohly být. Nevím co bych psala pak. Prostě mám z personálu porodnice smíšené pocity.
Předchozí