Eliško, kategorické názory nikdy nejsou v pohodě. "Dáš dudlík, dáš!" A co když nedáš? Náš malej si až do 11ti měsíců zásadně dudlal jenom palec, dudlík z "fuj gumy" prostě odmítl a tím to haslo. A že by měl křivý palec? Nebo snad jenom placatý? Na to zapomeň. Možná snad měkčí nehet než na druhé ruce, ale i taková maličkost je za měsíc nedudlání si naprosto v pořádku. Já jsem dudlík v podstatě také používat nechtěla, rozhodně je sice asi snažší odnaučit mimi dudlík než paleček, ale každé dítě ho prostě nechce. A každá matka také ne. Tak prosím pozor na tón, některé jsme na to háklivé. Já tedy rozhodně ano. Dudlík buď dáš nebo dáš... Někomu pomůže jinému ne...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.