O zánětech prsu vím své, mám 10 měsíční dceru, ještě kojím a neustále s tím bojuju... Poprvé sem dostala 40 horečky když jsem byla ještě v porodnici. Dostala jsem Panadol a led na prso... Vždycky před kojením, jsem si prso zahřála a Kačku přiložila. Naštěstí jsem se z toho dostala, pak by následovala antibiotika, bylo mi ale řečeno, že jsou antibiotika se kterými se dá kojit. Mimichodem byla jsem taky v baby friendly nemocnici - v Praze Krči. A byla jsem velmi spokojená, mála byla nedonošená a byla JIPu místo umělé výživy jí dávali mlíčko od jiných maminek. Jinak to bohužel nešlo, protože ještě neměla vyvinutý sací reflex. Všem kdo má prblémy s kojením držím palce!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.