| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

Po přečtení článku mám slzy v očích - jakoby jsem četla o mě a mém synovi.
V Bohunicích jsem rodila v listopadu 2004, to, že nám málem nechali syna umřít při porodu, protože měli stále dost času a že mi dr. při šití řekl, že už má po směně a že mě tam může nechat ležet a jít domů, to pominu, ALE: přiložili mi ho 2,5 hod po porodu, při prvním kojení na pokoji mi sestra řekla,že miminko je šikovné, ale maminka je na tom o hodně hůř(co čekala - kojila jsem své první dítě). Když malý stále plakal a já už přemýšlela o tom, že skočím z okna, tak jsem ho odvezla sestře, že si potřebuju odpočinout a ona mi řekla, že malýho nehcce, že si ho mám uklidnit sama... Když jsem asi 4. den nakojila 100ml a řekla jsem to sestře, tak se mě zaptala jestli jsem normální, že je to moc, že mám kojit max 5minut, tak jsem to taky dodržovala, taktéž jsem dodržovala dlouhé pauzy mezi kojením, doma nám dítě řvalo hlady, bolestí bříška, ale já kráva jsem si říkala, nesmíš ho jít nakojit, něco by se mu stalo, přejedl by se apod. v 11,5 týdnech jsme dali Nutrilon, který malýho vysvobodil od téměř tříměsíčního hladu, naštěstí jsme kojili aspoň trošku až do 9měsíců. Dodnes mám hrozné výčitky svědomí a vždycky mít budu. Ošidila jsem ho a trápila ho hlady. Druhé dítě budu mít klidně na prsu 24hodin denně když to bude chtít.
Bohunice - nikdy víc!!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.