| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

po přečtení tvého příspěvku jsem si vzpoměla na to,jak jsem před 2 měsíci ted porodila naši malou.Jelikož je to naše 4 miminko,tak jsem rady sestřiček absolutně neposlouchala.Dala jsem malé napít kdykoliv a velmi brzy jsme se zaběhli k mé ale hlavně i její spokojenosti.Měla jsem ale příležitost být přítomna 2 maminkám,které rodili poprvé a radili se přesně takovýma radama jak jsi popisovala Nic se v tomto ohledu nezměnilo v Bohunicích.Sem tam se na směně objevila sestřička,která měla stejný názor na kojení jako já,ale hned při příchodu jiných sester,který radili kojit pouze 1krát za 2hodiny se vše u těch maminek vrátilo.Stále se mi ptali proč naše malá tak spokojeně oddychuje a spinká a jejich miminka pláčou.POradila jsem jim,ale protože to byli prvorodičky,asi se báli neposlechnout rady sester a celý pobyt v porodnici probojovali.Nevím jak si vedou teď doma,ale moc nadějí jsem jim nedavála.
Největší vrchol byl to,když se jedné mamince nalili prsa a měla je jako kámen,jedna sestra dopoledne přišla a řekla jí v žádným případě neodstřikujte a nechte to tak Spráskla ruce a měla u toho opravdu vyjevený výraz.Maminka se lekla a neodstřikovala.Prsa měla najednou z dvojek asi tak 8čky a jen plakala bolestí. Večer po dni plným hrůzy přišla na směnu jiná sestra a ta se na ni podívala proč brečí,maminka jí řekla,co jí ranní sestra poradila a ta noční jen spráskla ruce a hned utíkali na sesternu k osávačce mléka.Zachránila ji od zánětu,který se jí pomalinku rozbíhal ale jak doma pokračovala maminka s kojením už nevím.Neomhla jsem uvěřit,že v dnešní době plné informovanosti se můžou na jednom oddělení tak moc lišit názory.DOkonce takový názory,který můžou maminku připravit o kojení.Tak to je jen pro představu jak to vypadalo v Bohunicích v květnu 2006. Minulý miminko jsem rodila na Obilňáku,a přístup a názory sester byli zcela jiné.Hlavně jednotné a dudlík?Na Obilňáku neexistuje. V Bohunicích zcela běžná záležitost. Takže nechcu říct,že všechny sestřičky v Bohunicích jsou stejný,ale většina jich je s velmi zvláštním a velmi neosobním přístupem.Takže můj závěr je BOHUNICE NIKDY VÍCE

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.