Ahoj děvčata.Tak jsem celý víken jen pekla vařila a smažila a samozřejmě jedla.No co se taky dalo dělat když pořád prší.V neděli jsem si ráno došla alespoň zaplavat ale jinak žádný sport.A taky jsem si přes víkend pořádně roztáhla žaludek,Pořád bych jen jedla a nevím čím jiným se mám zaměstnat.U nás teď zrovna úplně leje tak nemůžu ani ven.To je hrozné buď je šílené horko nebo stále prší.Doufám že se počasí umoudří a já budu moci jezdit na mém oblíbeném kole.Minulý týden jsem najela celkem 75 km.Ještě toužím jet na zámek Hluboká nad Vltavou.Tady je to zadem tak kolem 35 km.Loni jsem byla na kole na Červené Lhotě a to 40 km tam a 40 zpátky.Já totiž původně pocházím z Ostravy tady jsem se přivdala a nemůžu se stále té krásné krajiny nabažit.Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.