| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Máma kontra babička

No pozvat maminku do restaurace v mém případě ještě zdaleka není výhra.
Moje maminka sice se mnou jde, báječně si pokecáme, ale za žádnou cenu za sebe nechce nechat zaplatit a často také nechce nic jíst a nic pít.
Naučila jsem se objednávat prakticky pro dva, když je to na stole, tak to pak všechno sní. Nevýhoda je, že se ne vždy trefím do toho, co by si dala. Manžel už mamku také zná (svoji tchýni má velice rád) a když jdeme ve třech a moje maminka prohlašuje, že ona jen ten černý čaj, manžel už objednává prakticky pro tři - např. pro sebe hladovce (což není vůbec pravda) 2 jídla a pak se o to podělíme, nebo si já vymýšlím předkrmy a dezerty a mamka to pak "dojídá".
Často se se mnou mamka přetahuje o peníze a stále mi něco dává a už jsem si SKORO zvykla i na to, že mi dává před kamarádkami nebo kolegy v práci 1,50 za rohlík, který u mě snědla. Nepomáhá to, že jsme fin. v pohodě, nepomáhá to, že mi to vadí a bolí, nepomáhá NIC. Prostě to musím vydržet. V současnosti si říkám, miluj jí takovou jaká je a vybuchnu prakticky tak při dvacátém "placení rohlíku", ale občas to fakt nevydržím. To placení pečiva a podobných maličkostí před lidmi je opravdu nejhorší. A když nemá peníze u sebe, není to pro mne žádné vítězství, je mi nahlas slibováno řádné vyúčtování a uhrazení :-)
No i tak jí miluju a znova a znova jdema do restaurace si pokecat a předvést personálu krkavčí dceru.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.