Já Ti nevím,jsem z toho trochu na rozpacích,jako by jsme každá mluvili o jiné porodnici.Vážit jsem musela každý den bylo mi doporučeno ve stejný čas,což docela dost dobře nešlo a když mi vlítla dětská setra na pokoj a chtěla vědět kolik váží,že to potřebuje zapsat,tak jsem jí s úsměvem odpověděla,že nevím protože stále jěště spí a já ho odmítám budit a musím říct,že se na to každá tvářila jinak a pokud měla některá připomínky,tak jsem jí doporučila ať odejde,že si chci zdřímnout,dokud drobek jěště spinká a obličeje některých z nich pak opravdu stály za vidění,ale neřekli už ani slovo a odešli.Já jsem velmi slušná osoba,ale pokud se jedná o moje děti dokážu být velice nepříjemná-to samozřejmě v případech,které jsou postavené na hlavu,jako tenhle,proč budit a vyslékat dítě?Protože teď hned chtějí znát váhu?Je to důležité,ale to klidně třeba hodinku počká,no ne?A jinak mi doporučili vážit před a po kojení a nikdy nebyly na rozdíl ode mně spokojené kolik vypil,zblbli i mně,asi tak na půl dne,pak jsem se na nějaké vážení vykašlala a pokud se Kubíček napapal a potom třeba spinkal 2-3 hod. tak jsem to vůbec neřešila,žloutenku neměl,byl klidný,spokojený,tak co.Když někdo říká není porodnice,jako porodnice,tak já říkám není personál jako personál,všechno je to jen o lidech a když mi někdo v porodnici řekne:ale tady se to tak dělá,já odpovídám:já to tak dělat nebudu.Ale to samozřejme v případě pokud to neovlivňuje nebo neohrožuje zdraví mých dětí.Kojení zdar! Jarka
Předchozí