Mám malého po umělém oplodnění a nenechala bych si mluvit do toho co mé dítě potřebuje.Rodila jsem ve Fakltní nemocnici v Ostravě-Porubě a byla jsem moc moc spokojená. Malého jsem kojila plně bez příkrmu plných 8 měsíců a pak zčala s kašičkama atd.Když měl majej rok,musela jsem na operaci žlučníku.Před nástupem do nemocnice jsem odstříkala tolik mléka kolik jen šlo.Myslele jsem,že po návratu z nemocnice už nebudu moct kojit,protože příjdu o mléko tím stresem a odloučením od malého.Ale opak byl pravdou,hned jak jsem přiššla z nemocnice,tak malej tak strašně plakal,že mě vidí.Nezvládla jsem to a brečela taky.Chytil mě kole krku a nectě mě pusti.Pak mi sáhnul na prso a zvedal tričko a kýval hlavičkou a říkal jo jo jo.Byl to tak krásný pocit,stejně jako poprvé.,Sice vypil obě dvě prsa najednou,protože toho mléka tam nebylo moc,ale zase se začalo tvořit.No a kojila jsem ho celkem 17 měsíce.PROTO SE NEVZDÁVEJTE A KOJTE POKUD TO JDE A PODLE VLASTNÍHO INSTINKTU. PŘEJU VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM MAMIMKÁM A JEJICH MIMINKÁM.
Předchozí