| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak mi vzali kojení

Ten muj nebyl tak dojemny, a vlastne jsem ho uz napsala v prvni reakci na Libika - mela jsem nacteno, povedlo se mi uklidnit a zjiskat si odstup proti pitomym bohunickym sestram a kojit podle chuti ditete, ignorovala jsem prikazy dite vazit (na intelektualni debatu nemela jsem ale silu, tak formulare na kojeni falsovala jsem). Jedine cemu jsem nemohla predejit, je prikrmeni syna prvni den po narozeni. Ale zadnou tragedii jsem si z toho neudelala, nezblaznila jsem si (jak vytrvale domniva abcd). Kojila jsem dal a uspesne a o hodne dele nez dva roky. Vsichni optimisticke procentualni predpovedi LL se mi zatim splnily - nevim co je detsky exem, alergie, astma, do trech let nevedela jsem co je ryma, ktera trva dele nez dva dni, a to i presto cestovala jsem s ditetem kam jsem chtela o i do tech velice neekologickych zapadnich velkomest, zila jsem v neekologickym ceskym velkomestskym prostredi. Jsem ale dost inteligentni na to, abych vedela tehdy a ted, ze na ten radostny statisticky sloupek mohla jsem si take nestrefit. Apropos, prsa mam stejneho tvaru, jako pred porodem. Nejsou esteticky zazrak, ale u bricha mi nevisi coz jiste je dalsi vyhoda dlouheho kojeni.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.