Tohle je velice zajímavé řešení. O zrušení rodič. příspěvku jsem také slyšela a velmi mě překvapilo to, že hned na to někde informovali o tom, že důchodcům zvednou důchod o ccca 320,- - nevím přesně. Velice mě mrzí, že zatímco důchodcům, kteří už toho k životu tolik (vzhledem k dětem) nepotřebují, se zvedají důchody jak po másle, rodičům a dětem je na každém kroku ubíráno, eventuelně přidáváno v podobě zdražování. Vždyť stát by si měl přece vážit dětí - v tom je jeho budoucnost. Ale ono se v podstatě jedná o hlasy do voleb a důchodců přibývá, že??????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.