| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak tomu říkám podraz … aneb odvolávám, co jsem odvolal …

Rodičovský příspěvek snižovat nechtějí, prý zatím počkají se zákonem o nemocenské a tam se trošku ušetří. Já momentálně na mateřské nejsem, ale když jsem byla doma ,tak bylo jen 2583,- a taky jsme přežili. Jen mi přijde velice nefér, proč bych měla mít třeba já, která od školy pořád chodí do práce, mít stejnou výši rodičovského příspěvku, jako ta /ten/, který nikdy nemakal a válí se na soc. dávkách na úřadu práce ? V naší zemi není absolutně žádný způsob, jak přinutit lidi dělat, protože mají stejné /mnohdy lepší/ podmínky a možnost získání financí, než chodit do práce. Soc. dávky by neměly lítat oknem ze sociálek, ale trošku utáhnout kohoutek, aby se zase vyplatilo chodit do práce. Těmi lidmi na dávkách nemyslím ale maminy, co jsou doma do 4 let s dětmy. Určitě hodně lidí s tímto názorem nesouhlasí, ale taková je momentální situace v naší zemi. Sedět doma , nedělat a čekat jestli práce zaklepe u mě doma /a zase ne ledajaká práce/.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.