Taky jsem takhle dlouho uvazovala.... Ale provdala jsem se do Francie - a tady proste materska neni samozrejma, ani porodne, ani rodicovsky prispevek.... Cekame ted prvni miminko - ale narok nemame vubec na nic - vydelali jsme totiz o trosicku vic, nez je "povoleno". Takze - co delat? Nic - spolehat se sami na sebe. Mimi jsme si poridili s tim, ze se o nej dokazeme postarat.... Na druhou stranu mam narok na ceske porodne.... :o)))) Ale nebojte se, nebudu o nej zadat,protoze v Cechach uz neziju 2 roky, tudiz nicim neprispivam a prici se mi sveho naroku jen tak vyuzit... :o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.