Tak vis co? S timhle nazorem si di nekam. Je pravda ze spousta lidi ze statu taha penize, ale urcite ne tak moc, jako samotny statni zastupci. Vsichni v politice akorat kradou a hrabou do vlastnich kapes a ty mi chces naznacit, ze protoze sem skoncila stredni, 2 roky studovala v zahranici a pak se vratila s briskem, tak nemam narok na to co ostatni? Nestaci ze jsem nedostala podporu v nezamestnanosti ani materskou? Byla jsem rada ze sem si nemusela zacit platit zdravotni pojisteni! Nejsme vsichni vykoristovatele a sem tam se stane, ze si svoje pred prvnim miminkem odpracovat proste nestihneme. Nebo bys me poslala na potrat? Nepracovala jsem, nemam narok byt matkou? Tak ti dik!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.