Zdravím, tato otázka mě také napadla. Psala jsem na MPSV a dnes mi přišla odpověď. Takže jim budu věřit.
citace: Vážená paní ,
novela zákona č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, v platném znění, již byla uveřejněna ve Sbírce zákonů, tzn., že je úprava platná. Účinnost bude od 1. 1. 2007, kdy by mělo také dojít ke zvýšení rodičovské příspěvku. Výše by měla činit 40 % průměrné mzdy v nepodnikatelské sféře – tedy cca 7 600 Kč měsíčně (výše bude závislá na úrovni této mzdy dosažené v roce 2005).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.