Ani já nesouhlasím.Jsem rok na mateřské a i když jsem vždy uměla šetřit i z mála nyní je to opravdu zoufalé.Je vidět,že si Lenka ještě nezkusila ani jeden měsíc vyjít s takto ubohou sumou.Ovšem pokud tvůj manžel nevidělává horentní sumu.Potom věřím,že jsi ochotna zahodit 7500 a nechat si ty 3500,což bude zřejmě jen na tvou potřebu.Ale my jsme normální rodina,kterých je asi většina a každá maminka na mateřské,pro kterou jsou 3500 peníze,bude vděčná za jakékoliv přidání.Ty řeči,že to jednou ponesou na svých bedrech naše děti slýchám už od dětství,ale já chci udělat DNESKA svým dětem krásné dětství a nemíním se koukat jak si ti nahoře všichni hrabou a abych měla taková siláská gesta jako že at si ty peníze nechají???Zkus jeden jediný rok žít z těch peněz a pak napiš,že ty peníze nepotřebuješ,ale ted vážně si to zřejmě ještě neumíš představit.A to nemyslím,že krásné dětství se dá koupit za peníze.Jen jde o to nebát se každý den co si můžem koupit a dovolit,ale raději tuto energii věnovat těm malým a to se za peníze stejně koupit nedá.
Předchozí