Tak jsem se tak krásně pobavila a zasmála nad tím fotoseriálem, moc se mi líbily ty komentáře i Miška na fotkách... a pak se mi málem udělalo blbě z některých reakcí. Je mi vždycky hrozně smutno když čtu necitlivé až hrubé kritické příspěvky u jakýchkoliv článků a je mi smutno z těch ubožáků, kteří v sobě nejspíš nemají dost citu či taktu a dávají takto světu na odiv svoji prázdnotu. Je mi líto i těchto lidí (i když jim je to určitě jedno) i Lucky, že jí chtějí takto pokazit radost z toho, co se jí povedlo. NÁM DOMA SE TO MOOOOC LÍBÍ!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.