Milé dámy,jsem VŠ vzdělaná,pracovala jsem před MD a předpokládám,že pracovat budu i po MD.V tom rozhodně problém nemám.Já naopak nesouhlasím se zvýšením porodného,protože sám můj gynekolog mi nastínil,že má spoustu pac.(bohužel teď budu zřejmě rasistická)romského původu.A jedna z nich je opravdu extrém-má 5 dětí,stará se o jedno,ale už je zase těhotná,poněvadž 17,500k za porod je přece paráda.Dítě porodí a zanechá v porodnici....A pak ať se stará stát.
Souhlasím,že by mohl být rod.př.odpočítáván dle určitých měřítek-tj.x%platu.Jenomže to zde zatím není,podpora rodin je velmi nízká,a jsou zde velmi důležité reformy,do kterých se nikomu nechce.Já si raději zaplatím paralen-ten fakt na recept nepotřebuju,ale ráda bych,abych nemusela doplácet docela vysoké částky za léky pro prťata.Takhle by jsme mohli mi všichni zde polemizovat velmi dlouho,já předpokládám,že jsou zde většinou v příspěvcích inteligent.ženský,které pracovaly,pracují,a různě se snaží "vyžít z toho,co mají".Kontrolu by měl náš stát zaměřit na ty lenochy,kteří systém zneužívají,a to si myslím,že maminy,které VYCHOVÁVAJÍ děti NEJSOU.
Předchozí