Ano... počítala jsem stejně. A zbylo nám něco málo přes sto korun na den. Na jídlo, plenky, drogerii, oblečení, obutí... hračky, prostě všechno. Takže skoro nic. Od května jsem na poloviční úvazek v práci. Splácíme hypotéku, takže pořád je kam cpát. Ale aspoň si už můžu koupit odličovací mlíko (jedno z nejlevnějších) nebo šampon na vlasy... Stojí to za .... A to opravdu nejsem z těch co utrácí za nesmysly. Oblečení na sobě mám kompletně za pět set korun. I s botama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.