Vystouplý pupík měl u nás Tomášek taky a doktor tehdy taky mluvil něco o kýle.Měl to dost,ale pak se to nějak samo srovnalo a nic jsme s tím nemuseli dělat.Takže jestli je to to samé u Anetky,tak buď klidná-spraví se to samo!! Jinak si hezky užívej miminka,protože to je fakt tak rychle pryč:-( Já jsem byla včera s kámoškou,která čeká miminko v říjnu a hned jsem si musela šáhnout na bříško.To je tak nádherný pocit!!!Hned bych do toho šla zase,kdyby sme mohli...Ale máme 2 krásné a hlavně zdravé kluky,tak co chtít víc... A co vy ostatní?Jak se máte?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.