ale ale ale. Ja jsem reagovala na Nikolici a jeji poznamku o nemocnici. O zadnym kojenci jsem vazne nepsala.
MMCH (to uz je zcela mimo tema):muj syn byl ten den na zakroku a v nemocnici pil jen caj, zadne jidlo nemel, pouze dostal narkozu + leky. A salmosku mel CTYRI mesice!
Jako nevim, JAK bych tu situaci resila, kdybych chodila do prace, nebot syn se samozrejme napr. nesmel stravovat ve skolni jidelne, ze. Tezko by mne z prace pousteli, abych prvnakovi sla uvarit obed :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.