| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tak tomu říkám podraz … aneb odvolávám, co jsem odvolal …

Zdravím mamčo,
musím se přiznat, že i já jsem byla proti zvýšení příspěvku. Uvědomuji si,že to jednou všechno zaplatí právě moje děti. Ale na druhou stranu,když už to schválili, tak tím nepohrdnu, protože už opravdu není kde brát.Nechodíme do kina,občas klukům dopřejeme nějakou hračku,odpoledne v mezi dětmi,ale jinak musíme počítat, aby bylo na jídlo.Ale i tak si nestěžuji,vyžila bych dále i s těmi 3,500. Ale teď to vezmu v kontrastu s našimi pány poslanci a ministry.Pokud žiji ve státě, kde se celostátně hledanému člověku (Šťáva,Diag Human) bez jakéhokoliv schválení vyplatí 360 milionů (hezky potichu, nemusí o tom nikdo vidět),kde poslanci mají vše dotované (jídlo,MHD,bydlení,dopravu...),kde se zkrátka bere jen těm nejpotřebnějším (maminky,důchodci,postižení...), pak si říkám ano, zasloužíme si to.Protože dokud poslanci nezačnou u sebe, my na tom budeme stále hůř.A jsme u toho, nutná je reforma, nejen pro nás maminky,důchodce, ale pro všechny. Zjednodušení daňového systému, stát by měl lidem nechat víc peněz,ale zároveň nechat na jejich rozhodnutí, zda je daní na paní na hlídání, školku, či za ně manželka zůstane doma.Zkrátka více svobody rozhodovaní lidem a méně přelozdělování státu.Ale na to asi páni poslanci nemají holt dostatečnou inteligenci.POřád plácají páté přes deváté. Já bych se ráda na příštích deset let uskrovnila (žádná reforma není bezbolestná), kdybych věděla, že za deset let tu bude zdravý thr (zboží i zaměstnání i byty) a moje děti budou mít možnosti,ale to je asi utopie.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.