Vš jsem studovala 5 let,v noci chodila ohýbat rohlíky do pekárny a v létě lisovat asfaltové holuby.7 let jsme s mužem žili v garsonce,děti+hypotéku si pořídili v mých 30 letech. Od obou dětí návrat do 1 roka od narození do práce (pravda,hlídaly babičky - každý tuto výhodu nemá).Mé sousedky plkající do 4 let věku dětí na pískovišti s ostatnímy sousedkami mě mají za magora - proč jsem šla dělat,když jsem nemusela? Tož proto: abych neztratila kvalifikaci a slušné místo. Abychom splatily hypotéku.Abychom mohli dětem našetřit na slušné vzdělání.To vzdělání je investice,kterou považuji za úplně nejdůležitější pro jejich budoucnost.Vím ale,že spousta lidí z mého okolí raději utrácí za blblosti typu domácí kina a mobily "s vodotryskem",než by něco našetřili nebo ukládali.Odbočila jsem.Mám jen názor,že každý by se měl v prvé řadě umět postarat sám o sebe a o své děti.A závěrem:za našich zhruba 15 let práce už jsme s mužem na sociálním pojištění "pár korun" také zaplatili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.